zo. aug 18th, 2019

Punt Uit Movies

Blogs Nieuws en filmpjes

Het Bezoek Aan Kermis Tilburg

2 min read

Bezoek aan kermis Tilburg

Zaterdag waren Franzis, Laura, Angela en ik richting Tilburg vertrokken, dat rond 18.00 uur want het was die dag geen pijl op het weer te trekken. Achteraf gezien hadden we wel wat eerder kunnen gaan maar iedereen had zoiets van we eten lekker thuis. Op zich was de reis wel ‘snel’ gegaan want iets over 7 arriveerde wij in de parkeer garage vlak aan de Heuvelring. We zijn gewoon op een willekeurige plek begonnen met lopen en keken eigenlijk meteen al onze ogen uit. Er stonden ineens een heleboel mooie attracties te pronken op de Heuvel, blikvangers waren toch wel de Flipper, De breakdance van Koldewijn en de beste afterburner van Nederland de Chaos van van de Weerdt. Het was behoorlijk druk en de exploitanten hadden na mijn mening niets te klagen want de attracties waren vol. Wat me dit jaar opviel is dat de ritprijzen van de attracties niet heel veel hoger lagen dan op andere kermissen, ook was ik blij verrast met de opstelling dit jaar. Vorig jaar waren er een heleboel negatieve geluiden over de opstelling, het lijkt er op dat Tilburg er naar geluisterd heeft. Wat ik erg jammer vond is dat de grootste blikvanger de Ghost Rider niet aanwezig was. Wat ik begrepen heb is deze zonder keuring weer vertrokken. Gelukkig staat de veiligheid dan wel weer hoog in het vaandel. Ondanks dat ik de kermis niet heel spectaculair vond was ik blij verast met wat ik gezien heb, laten we eerlijk zijn het gaat allemaal op z’n Tilburgs en dat betekend ook een hoop dubbele zaken. Als ik de kermis een cijfer mocht geven dan zou ik er zeker een 7 tegenover zetten.

Park Hilaria

Na Tilburg komt Park Hilaria er weer aan, een kermis waar ik dit jaar ook zeker weer naar uitkijk. Meestal is het een massa verhuizing van Tilburg naar Eindhoven maar dat doet niets onder aan de gezelligheid.

Kermis Hoorn

Kermis Hoorn beloofd ook weer een mooie editie te worden. Ik ben er vroeger eens geweest als jochie van 16 dus ik ben erg benieuwd naar de kermis die in het centrum gehouden wordt. Hopelijk worden de temperaturen niet zo hoog als deze week. Het Reuzel loopt door m’n reet momenteel 37 graden buiten en 33 binnen. Ik kan absoluut niet tegen de hitte.

Hitte Plan 

Ik heb voor me zelf momenteel een hitteplan ingesteld. Want je moet gewoon een beetje rustig aan doen en veel drinken. Buiten zijn is geen optie! Aankomend weekend wou ik voor de laatste keer naar Tilburg maar ondanks dat de NS momenteel alleen ge aircode treinen inzet vind ik de temperatuur buiten gewoon niet te doen.

Mijn Tilburg video staat online ik zal deze straks ook plaatsen in het YouTube kopje. Like in ieder geval de video als je deze leuk vind.

Ik ga afsluiten en ik zeg los ballos tot de volgende!

Please follow and like us:
error

More Stories

3 min read
1 min read

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed