zo. aug 18th, 2019

Punt Uit Movies

Blogs Nieuws en filmpjes

Over Punt Uit Movies

Punt Uit Movies staat voor geen gezeur video’s. Ik heb het opgericht in 2016 en wou er op gaan vloggen, het vloggen heb ik nu gelaten voor wat het is en film nu sfeer impressies van Nederlandse kermissen. Ik geef er geen review bij omdat er al 10 tallen kanalen zijn die dit doen. Toch hoop ik wekelijks 1 of 2 video’s te kunnen uploaden en jou te laten zien hoe mooi of Slecht een Nederlandse kermis kan zijn. Ik heb deze blog pagina toegevoegd om artikelen te schrijven die mij ook echt boeien. Ik wens je veel plezier op mijn blog! In dit blog zal ik regelmatig een blog posten of nieuws of een leuk Youtube filmpje. Dit is dus mijn persoonlijke omgeving die ik deel met mijn blog bezoekers.┬á

 

You may have missed