di. sep 17th, 2019

Punt Uit Movies

Blogs Nieuws en filmpjes

Vakantie Ellende

4 min read

Waarom plannen : 

In de vakantie tijd is het me duidelijk geworden om maar niets te plannen, in het werk wordt er veel gecombineerd en andere dingen lopen spaak. Aangezien ik misschien een tikkeltje autistisch ben en slecht tegen veranderingen kan heb ik toch gedaan wat ik moest doen. Maar wat een warme dagen hebben we gehad, fucking ”40 graden” ik dacht even dat ik het loodje ging leggen. Nja dit is natuurlijk op z’n hollands lekker klagen. Zo was er natuurlijk nog meer te klagen want overal waren problemen door de warmte! Airco’s die het niet deden, treinen die het begaven, spoor wat de warmte niet aankon, asfalt wat gewoon smolt, water te korten. Water te korten? wtf het heeft toch ook genoeg geregend? Ik hoor de weerman nog zeggen ‘hier en daar een bui”. Nou dat buitje viel hier precies op mn harses! Heerlijk die verkoeling zou je zeggen maar de 40 graden waren een dag later veranderd in 18 graden, een verschil van fucking ’22graden’. naja zo hebben we altijd wel iets te zeuren.

Wintersport :

Zullen we dan maar op wintersport gaan? zie je me al gaan? ”op 2 latten van een helling scheuren” ik breek toch alles wat er te breken valt! Lekker je bakkes vol sneeuw waar misschien wel een hond of kat overheen gezeken heeft. Zullen we dan maar de apresski bar maar ingaan? Kunnen we ff de bakkus spoelen met een fireman of een strohrummetje ‘om de bacterien’ weg te branden. Zullen we met de skilift de heling opgaan? Uit goed fatsoen denk je nou vooruit maar weer. Maar ondertussen schijt je 9 kleuren stront van de hoogtevrees! Valt de skilift in storing op 4 kilometer hoogte! Zucht ”maar wat hebben we een fijne vakantie” echt uitgerust kom je dan niet thuis.

Treinvakanties :

Je kent het wel je struint het internet af voor een leuke last minute trein vakantie. Je maakt je op voorhand al zorgen om een aantal zaken, heb ik wel de goedkoopste reis uitgezocht? Zijn mijn vrienden niet goedkoper uit?  En als je dat allemaal een klein beetje verwerk heb in dat paasei dan kan de ellende beginnen. Het begint vaak al bij het boeken, je wilt natuurlijk zeker weten dat je alles voor elkaar hebt. Je pakt je koffer in je checkt het als autist wel 9 keer. ” heb ik dit of dat wel ingepakt” koffer inladen koffer uitladen en dat 9 keer. Als je er zeker van bent dat dat klopt dient het volgende al weer aan. Je werp je blik op een punt waar je schoenen staan. Op dat moment denk je…………………. F*ck gloeinde gloeiende ik ben gloeiende mn schoenen vergeten in te pakken. Koffer weer open kijken wat er mee gaat en wat niet schoenen er in koffer dicht een gaan met die banaan. De dag van vertrek gaat de wekker, maar je bent zo moe van al die ellende dat je er kats doorheen slaapt! je schiet je nest uit je schiet in je kleren je stinkt een uur in de wind omdat je niet een douch heb kunnen nemen en vertrekt! Eenmaal aangekomen op het station wil je de poortjes openen met je tickets………………. Heb jij die tickets? Nee ik heb ze niet jij heb ze in je tas gedaan. Nee hoor, waar heb je ze dan gelaten? Die liggen gloeiende gloeiende nog thuis. We hebben nog 12 minuten ”we wonen 22 minuten van het station” Afijn ook weer een stres vakantie!

Vliegen :

Alles lijkt goed te gaan je vertrekt om 01:30 uur richting vliegveld! Heb je eindelijk je tickets en je paspoort mee, maar duidelijk over vermoeid van een jaar hard werken en van de onmogelijke incheck tijd. De vriendelijk mevrouw aan de balie zegt dat het boarden om 4.30 begint bij gate D. Eindelijk even tijd om uit te rusten alles geregeld koffers ingeleverd even een power nappie in een lounge gedeelte. je word wakker neemt even een slok drinken en kijkt naar de tijd……. SHIIIIIIIIIIIIIT we zijn bijna te laat het is 4:20 uur. Je zet het op het rennen, je veranderd in een top atleet en komt eindelijk aan bij Gate B. Gate B? Het was toch Gate D? Afijn de vakantie begint dus met gierende hartkleppen.

Zo kan ik nog best wel wat voorbeelden geven en ik kan er uren over klagen, alleen het moraal van het verhaal is wel dat je na een jaar lang hard werken toeleeft naar de vakantie. Maar als je nou eenmaal al die vakantie ellende hebt dan vloek je eens een keer en denk je waar ben ik in godsnaam aan begonnen. De vakantie put je meer uit dan een jaar lang werken!!

Tot de volgende

De kopafbeelding is van www.anwb.nl

Please follow and like us:
error

More Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed